Vores datterselskab Nevotex Norge A/S forventes at overtage alle aktier i RIAM Örsta AS pr. 1. februar 2021. Det betyder samtidigt, at Nevotex Norge A/S også overtager virksomheden Fjord Fabrics A/S.

Det engagerede og erfarne team i Nevotex Norge vil fokusere på at opfylde alle forpligtelser over for Fjord Fabrics A/S’ kunder, leverandører og andre interessenter.


“Her hos Fjord Fabrics ser vi meget positivt på, at en så stor og professionel spiller på markedet som Nevotex nu kommer ind og videreudvikler det, som jeg og mine medarbejdere har opbygget over så mange år.”

/Elling O. Rem, tidligare ejer af RIAM Örsta AS


“I den kommende tid skal vi samkøre medarbejderstabene og lære hinanden at kende. Vores samlede vidensbank og ekspertise skal bruges til fortsat at udvikle driften og til at udvide kundebasen og gruppen af samarbejdspartnere.” 

/Kjetil Klokk, landechef, Nevotex Norge AS

 

“Sammen vil vi blive en endnu stærkere spiller på markedet. Nevotex vil som en af Nordeuropas førende leverandører af totalløsninger indenfor møbel- og indretningsbranchen, fortsat udvikle, udvide og opsøge nye muligheder. Og det er det, vi nu gør i den norske polstermøbel- og indretningsindustri.”

 /Thom Nilsson, CEO, Nevotex AB

 

Kontakt

 

Nevotex er en af Nordeuropas førende leverandører af materialer og totalløsninger til polstermøbel- og indretningsindustrien. Vi har gardinstoffer, læder, kunstlæder og møbelstoffer til både hjemmet og offentlige miljøer. Vi har produkter til biler, både, markiser og en bred vifte af værktøj. Vi har omfattende viden og stor erfaring med polsterindustrien, og udover vores hovedkontor i Sverige, har vi kontorer i Danmark, Norge, Finland, Estland og Litauen.
Vi deler din passion!