Vi har tidligere fortalt om udvidelse og ombygning af vores lager og hovedkontor i Nässjö. Arbejdet er stadig i gang, men nærmer sig sin afslutning.

Lagertilbygningen står allerede færdig, og er nu 2.500 kvm stort. Det er næsten 50 % større end tidligere. Vi har effektiviseret arbejdsgangene, så vores lagerfolk har fået 20-50 % kortere afstande end tidligere. Vi udnytter pladsen til fulde, og hylderne bugner af varer for at imødekomme jeres behov.

Vi er så småt ved at afslutte ombygningen af vores kontorlokaler og showroom, så i 2021 kan vi byde jer velkommen i nye, flotte lokaler, hvor I kan se vores sortiment i helt nye omgivelser.

Vi arbejder på at gøre både Nevotex og vores produkter mere bæredygtige, og en god nyhed er at vores solcellepaneler har været på plads et stykke tid, og vi er stolte over at vi nu er ca. 30 % selvforsynende med den elektricitet, som vi forbruger i vores bygninger i Nässjö.

Vores arbejde med bæredygtighed og de verdensmål vi stræber efter at implementere i vores virksomhed får du meget mere nyt om i 2021, når vi intensiverer arbejdet med at gøre ord og intentioner til handling.