Restaurant Blackstone Steakhouse

En unik oplevelse i varme, behagelige og luksuriøse omgivelser

Blackstone Steakhouse er franchise-restauranter, der kan findes ti forskellige steder rundt omkring i Stockholm. Målet med indretningen er, at grundtonen og oplevelsen er den samme – en balance mellem det rå og det bløde i et mix af messing, velour og det industrielle look. Hver restaurant bliver en unik oplevelse, da lokaliteternes udformning har været en udfordring i sig selv.

” Den feedback vi har fået fra vores kunder, understreger vores tro på at valget af materiale er det rigtige. Vi ønsker at forbedre den samlede oplevelse, når man lægger vejen forbi Blackstone Steakhouse – både mht. smagsoplevelsen og indretningen. 

 

Hos Nevotex fandt vi det materiale, som vi gerne ville arbejde med, tilmed i den fornemmelse af kvalitet vi ledte efter. Det materiale vi valgte er nemt at vedligeholde, og samarbejdet med Nevotex har fungeret rigtigt godt under hele processen. Der har været meget at vælge imellem mht. stil og materiale, og det har bidraget til at udvikle vores koncept, og det føles godt at have valgt rigtigt fra begyndelsen. ” 

 

Helena, inredningsarkitekt @heddainterior 


KUNDE
: Hedda Interiör AB

RESTAURANT: Blackstone Steakhouse

POLSTERMATERIALE: Stof Icon (FR velour) & Stof Rodeo (blød læderimitation)