1. Nevotex
  2.  » 
  3. Projektet
  4.  » Scandic Laholmen

Scandic Laholmen

Tæt på storslået natur og hvor havets brusen møder historiske vartegn, finder man Scandic Laholmen Hotel.

Istandsættelse af interiøret i hotellets 171 værelser, tilmed under en igangværende pandemi, viste sig at være et projekt med en masse uforudsete faktorer.  

Det var et mål for istandsættelsen at finde inspiration i nærmiljøet. Interiøret og de valgte polstermaterialer skulle være med til at give hotellets gæster en fornemmelse af havet og naturen. ”En moderne indretning med slidstærke materialer i varme jordfarver og med stor variation i teksturer.”

Materialevalget afspejler det maritime udtryk med nuancer af turkis, og med de kobber-agtige jordfarver er naturen tolket ind i interiøret.

Formålet var at give gæsterne en fornemmelse af det moderne med en blanding af varme og klassisk stil. En fornemmelse hjulpet på vej af tidløst design og holdbare materialer.

Samarbejde er nøglen  

“ Ekstraordinære tider kalder på ekstraordinær indsats. Pandemien gav mange udfordringer, men takket være dedikeret og ekstremt hjælpsomt hotelpersonale og lokale partnere fik vi færdiggjort projektet til tiden. Alle involverede havde øjet på bolden. De trådte til, når det var nødvendigt, og den fleksibilitet vi har oplevet i samarbejdet med Nevotex, har været uvurderlig i arbejdet med at få de mange værelser istandsat under de nuværende forhold. Vi er yderst tilfredse med alt det arbejde vores partnere har bidraget med. Resultatet er en indretning fuld af lækre detaljer i højeste kvalitet.“
/Ewa Svensson, konceptkoordinator Scandic Laholmen

KUNDE: W8 Design group, Scandic Laholmen.

POLSTERMATERIALE: Stof Afrodite, Stof Eros, Stof Titan, Stof Energy.
FOTO: Meto Khazragi