Om virksomheden

  1. Nevotex
  2.  » Om virksomheden

Om virksomheden

Nevotex er den førende grossist i Nordeuropa og Baltikum indenfor tekstiler, læder og materialer til polstrerindustrien. Vi løser også opgaver i samarbejde med arkitekter og interiør- og designforretninger. Vores sortiment spænder bredt, og inkluderer alt fra små nåle til større maskiner og lim samt kunstlæder, kalechedug og markisevæv. Har vi ikke det produkt du søger, hjælper vi dig gerne med at finde en løsning. Et godt samarbejde giver det bedste resultat. Nye produkter kommer til løbende, så vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste hjælpemidler og trends. Det er vigtigt for os at vores sortiment er af høj kvalitet og funktionalitet.

Vor ældste produkt har vi haft i over 130 år, det nyeste er ikke kommet hjem endnu!

 

Historie

I Norra Målen nogle kilometer vest for Nässjö i Sverige, startede englænderen Henry I C Lovegrove Nässjö Vatfabrik i 1886. Denne virksomhed udviklede sig til det Nevotex, vi kender i dag.
Det var ingen tilfældighed at vatfabrikken endte i Nässjö, området var nemlig møbelindustriens hovedsæde. Desuden ligger et af Sveriges største jernbaneknudepunkter lige i nærheden. I 1898, overtog Albert Fritz Nässjö Vatfabrik, som han i 1904 omdannede til et aktieselskab der stadig er i familien Fritz’ eje. Virksomheden fulgte med den industrielle udvikling, men efterhånden blev Nässjö Vatfabriks egenproduktion af vat mindsket. Nedgangen i produktionen blev dog opvejet af en kraftigt stigende grossistvirksomhed med både svenske og internationale produkter. I midten af 1970’erne ophørte produktionen af vat fuldstændigt. I 1968 skiftede virksomheden navn til Nevotex.
I dag er Nevotex førende inden for materialer til møbel- og autopolstrerindustrien, indretningsfirmaer m.m. og har selskaber i Danmark, Norge, Finland, Estland og Litauen. Nevotex Danmark blev grundlagt i 2003.

NEVOTEX GROUP:

 

SVERIGE

Nevotex Sverige AB
Brogatan 12, 571 41 Nässjö
0380-55 38 00
info@nevotex.se
www.nevotex.se

NORGE

Nevotex Norge A/S
Postboks 40, NO-6249 Ørskog
70 27 37 70
post@nevotex.no
www.nevotex.no

DANMARK

Nevotex Danmark
Kristinelund 94, 8520 Lystrup
+( 45 ) 87 52 04 44
info@nevotex.dk

FINLAND

Nevo Borg OY
Vipusenkatu 2, 15230 Lahti. Finland
+358 (0) 3 7824250
info@nevotex.fi
www.nevotex.fi

LITAUEN

UAB “Nevotex”
Veiverių g. 150, LT-46391, Kaunas
+370 37 407154
info@nevotex.lt
www.nevotex.lt

ESTLAND

Nevotex Eesti OÜ
Silikaltsiidi 8 (Männiku), 11216 Tallinn
+372 677 9670
info@nevotex.ee
www.nevotex.ee

NEVOTEX PRODUCTION

Med producerande verksamhet i Narva
och försäljning i Borås.  > Läs mer.
Skaraborgsvägen 3 D,  506 30 Borås
0380-55 38 00
info@nevotex.se

Nevotex i verden

Vi er Nordeuropas førende sælger af polstringsmateriale – vi har materialer til både indretning, møbelpolstring og møbelindustrien. Vi har alle former for stof, læder og kunstlæder. Vi har også et stort udvalg af produkter til biler, både og kalecher, samt et bredt udvalg af andre materialer og værktøjer.

I Narva i Estland ligger Nevotex Production; vores egen produktions- og syfabrik. Her kan vi realisere dine idéer, og vi tager ansvar for hele processen – lige fra idé til det færdige product.
Vi har afdelinger i hele Skandinavien og Baltikum, der sammen med Nevotex AB udgør NEVOTEX GROUP. Vi har kapacitet til at håndtere industri og markeder over hele verden.
Vores hovedkontor ligger i Nässjö i Sverige.

På billedet til højre er de lande hvor vi i dag har kontorer, salgsafdelinger og lagre markeret med sort. Steder der er markeret med rødt, repræsenterer de lande hvor vi har partnere, leverandører og kunder.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for mere information om Nevotex, vores aktiviteter, produkter og inspiration til dit næste projekt.

Miljø og kvalitet


Vi er passionerede omkring det vi laver. Kvalitet, miljø og et langsigtet fokus er vigtige faktorer for os. For at understrege vigtigheden af at arbejde med kvalitet, og for at vise at vi sætter handling bag ordene, er vi ISO-certificeret. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores arbejdsgange med det formål altid at have tilfredse kunder. På linje med vores langsigtede arbejde kærer vi os om miljø og mennesker, og derfor er bæredygtighed også noget vi arbejder med. Nevotex Group har udviklet en plan for hvordan vi agerer i overensstemmelse med FN’s verdensmål. Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed herunder.

 

Vi arbejder for bæredygtighed

Alle har et ansvar, og alle kan gøre noget. Stor eller lille indsats
– alt tæller!
Vi arbejder langsigtet med at værne om miljø og mennesker, og derfor er vores arbejde med bæredygtighed vigtigt.

FN’s verdensmål er den mest ambitiøse plan for en bæredygtig udvikling som verdens lande nogensinde har tilsluttet sig, og man arbejder på at opfylde fire mål frem mod 2030:
-At udrydde ekstrem fattigdom. 
-At mindske ulighed. 
-At fremme fred og retfærdighed. 
-At løse klimakrisen.

Bæredygtighed kræver en langsigtet indsats

I tråd med FN’s mål om bæredygtighed har vi i Nevotex-koncernen lavet en plan for, hvordan vi skal agere.

I dag findes der i alt 17 verdensmål som sigter mod Agenda 2030, og vi har udvalgt 12 af disse mål, som vi vil arbejde videre med. Mål hvor vi både kan BIDRAGE og AGERE bæredygtigt i arbejdet for at påvirke miljøet mindre:

– Ingen fattigdom
– Ingen sult
– Sundhed og velvære
– God uddannelse til alle
– Lighed
– Rent vand og sanitet
– Anstændige arbejdsvilkår og økonomisk vækst
– Mindsket ulighed
– Holdbar forbrug og produktion
– Bekæmpe klimaforandringer
– Maritime resourcer
– Økosystem og biodiversitet 

Med 4 fokusmål i sigte
Vi har udvalgt 4 mål som vi indledningsvist fokuserer lidt ekstra på i Nevotex-koncernen. Aktivitetsmål knyttet til det arbejde vi udfører samt i relation til vores forskellige samarbejdspartnere.

5. LIGESTILLING MELLEM KØNENE
8. ORDENTLIGE ARBEJDSFORHOLD OG
     ØKONOMISK VÆKST
12. ANSVARLIG PRODUKTION OG
      FORBRUG
13. KLIMAINDSATS 

 

Vores værdier

Generelle vilkår og betingelser for levering

Læs venligst vores reglement, inden du handler med os.

Generelle vilkår og betingelser